Značky Avonic a HRT spojily své technologie do snadno fungujícího videokonferenčního řešení

Značky Avonic a HRT spojily své technologie do snadno fungujícího videokonferenčního řešení

Reference

Avonic PTZ kamera CM22 a Huddle Hub One tvoří dokonalý komplet pro bezdrátovou spolupráci a prezentace v menších zasedacích místnostech – huddle rooms..

Na veletrhu profesionální AV techniky a integrovaných systémů ISE 2020 spojila společnost Avonic síly se svým technologickým partnerem – společností HRT. Ta zde představí set postavený na spojení fixní kamery Avonic CM22 a systému HRT Huddle Hub pro sdílenou prezentaci.

Zástupci společností HRT a Avonic předvedli, jakým způsobem mohou firmy těžit z integrace těch nejkvalitnějších kamerových technologií do svých menších zasedacích místností. V HRT se zaměřili zejména na prezentační systém Huddle Hub One a jeho bezdrátové spojení mezi vlastním vybavením účastníků videokonference a AV technologiemi v zasedací místnosti.

„Krystalicky čistý obraz v prostorech pro spolupráci. Obraz, který je dostupný odkudkoliv a pro kohokoliv. Avonic představuje pro Huddle Hub z hlediska AV vybavení zcela dokonalého partnera,“ říká Mauro Barbieri, channel support manager společnosti HRT.

„Myšlenka Huddle Hub přesně ladí s tím, na co se v Avonicu soustředíme,“ říká Walter Harrewijn, jednatel společnosti Avonic. „Použitelnost, dostupnost a interoperabilita – to jsou kritéria, která leží v samotném srdci našich produktů. Složitost nastavení nebo problémy s připojením by neměly pro každodenní plynulou komunikaci našich uživatelů představovat žádný problém. Huddle Hub pracuje s podobným konceptem. Díky své schopnosti fungovat společně s produkty, jako je CM22, dokazuje, že snadno použitelný výrobek nemusí být vždy spojen s kompromisy ve zvukové nebo vizuální kvalitě.“

Kamera CM22 je díky své konstrukci a funkcím ideálním doplňkem systému Huddle Hub. Díky této technologii se Huddle Hub stává vhodný pro jakýkoliv menší konferenční a jednací prostor. Širokoúhlý objektiv kamery s podporou 4k rozlišení dokáže v rámci místnosti snímat celou skupinu účastníků, a to ve výjimečné obrazové kvalitě. Dva integrované mikrofony pak garantují přesné a zřetelné zachycení každého mluveného příspěvku. Díky tomu, že je CM22 plně konfigurovatelná (nastavení expozice, barev a obrazu) a dokáže snímat obraz i při velmi špatném osvětlení, tato kamera daleko přesahuje běžné webkamery. Nemluvě o tom, že ji lze také připevnit na stěnu nebo obrazovku. Schopnost ovládání přes infračervené světlo a krátkovlnné UVC záření a výstupy ve formátech USB3.0 a HDMI dělají z CM22 velmi univerzální zařízení, které je možné integrovat s celou řadou technologií třetích stran, včetně systému Huddle Hub.

Chcete se o možnostech využití kamer Avonic a technologií HRT dovědět víc? Hledáte řešení audiovizuálního / prezentačního vybavení vašich prostor? Rádi vám poradíme.

Michal Černý

michal.cerny@audiopro.cz+420 608 213 669

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com